Malalts de música

La Marfà 19 h Taller

A la Marfà de Girona

PREU: Gratuït

Prevenció de riscos auditius per a músics
Ser músic pot ser una pràctica o professió de risc. En aquest taller tractarem sobre les conductes de risc quant a la salut auditiva dels músics, i veurem i mesurarem de forma pràctica l’impacte sobre l’oïda de pressions acústiques perjudicials. S’oferiran consells i informació tècnica per prendre les mesures adequades per prevenir lesions auditives.
A càrrec d'Enric Guaus, professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i investigador col·laborador del Grup de Tecnologia Musical; Lluís Sarró, músic i tècnic en prevenció de riscos laborals i cap de Gabinet de Presidència i direcció general de Mútua intercomarcal; i David Montero, tècnic superior en prevenció de riscos laborals i Health & Safety Engineer d’ ICL Group.

A càrrec: Enric Guaus, David Montero i Lluís Sarró, membres fundadors de l’Observatori de Prevenció Auditiva per als Músics.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat