Sessions LP #48 "The Complete Piano Duets" d'Ella Fitzgerald | La Marfà

La Marfà 12.00 h SESSIONS LPA la Marfà de Girona
PREU: Gratuït
Cal inscripció prèvia

El record que tenim d’Ella Fitzgerald segurament és cantant amb una big band, però possiblement la millor manera d'apreciar la increïble qualitat de la seva veu és escoltar-la acompanyada només per un piano. The Complete Piano Duets recull de manera cronològica les seves col·laboracions amb pianistes dels segells Decca i Verve, escampades al llarg de la seva discografia. Balades de diferents etapes artístiques que mostren la faceta més íntima d’una de les veus més importants del segle XX.
SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Clara Luna, cantant
Ho condueix: Edu Bonet.
Ho organitzen: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès
Hi col·labora: Girona Jazz Project

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat