MASTERCLASS DE VEU amb Teresa Yanet

TERRASSA CASA DE LA MÚSICA DE TERRASSA 18:30 h.


MASTERCLASS DE VEU amb Teresa Yanet
Lloc: Casa de la Música de Terrassa (c/Mare de Déu dels Àngels 76)
Preu: Gratuït
Horari: dimecres 17 i 24 de maig de 2023 de 18:30h a 20:30h


A càrrec de Teresa Yanet
Teresa Yanet ens ofereix dues sessions de cant per a cantants que busquin trobar-se amb la seva pròpia veu sense forçar ni fer malbé el cos, per a professionals de la comunicació, actors i actrius. La seva metodologia està basada a trobar la nostra veu a partir de la interpretació vocal de manera lliure, sana i creativa partint que la veu és només una i aprenent a treballar amb les nostres pròpies tensions.
Per inscriure-us us demanem que ens passeu un vídeo interpretant el tema que voleu treballar i la cançó en qüestió. D'aquesta manera anirem directament a la part pràctica.

Teresa Yanet va néixer a La Habana, cuba, és cantant, compositora i actriu. EL 2017 va guanyar el concurs "Sonando en Cuba· i ha compartit escenari amb figures musicals com Bobby Carcassés, Mayito Rivera, Alain Pérez, Haila Mompié, Descemer Bueno, Leo Vera, Vannia Borges, Yaima Sáenz entre d'altres. El 2017 estrena el seu primer videoclip del tema "Vengo con mi rumba" composat per Teresa Yanet & Flora Borrego i premiat com el millor vídeo "Música Tradicional". El 2022 vaig participar al Festival de Potsdamm Sanssouci a Alemanya. Semiòpera barroca ambientada en el llunyà paisatge tropical d'Amèrica Central: la semiòpera d'Henry Purcell "La reina india" va ser concebuda per al públic com un colorat tràfec i bullici d'acrobàcies, màgia escènica i màgia teatral. I alhora és un bon punt de partida per al desenvolupament del primigeni conjunt musical i creatiu cubà Ars Longa.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat