Drag Kids de Sara Manubens | FESTIVAL TNT

EL VAPOR 12 h


Drag Kids de Sara Manubens | FESTIVAL TNT
HORARI: Diumenge 02 d'octubre de 2022. 12 h
PREU: 5€ (Reserva d'entrades a l'enllaç que trobareu al final de l'article)
LLOC: Casa de la Música de Terrassa.El Vapor

Drag Kids! és un taller intergeneracional de transvestisme dirigit a famílies amb criatures de sis a dotze anys.

En un camerino gegant, amb burres i més burres plenes de robes i teles de tots colors, tres Drag Queens ens acompanyaran en el preguntar-nos quin cos ens agradaria construir per a nosaltres mateixes. Grans i petites, totes tindrem l’oportunitat d’obrir mires i d’imaginar-nos més enllà del que la societat ens va dir que érem a la casella de sortida.

Per aquest nou cos ens inventarem un nou nom, li dibuixarem una cara i li escollirem la roba. Mares, pares i infants s’ajudaran a pintar-se i a construir-se a imatge i semblança d’aquesta versió altra de si mateixes. No es tracta de plantejar-nos grans preguntes, sinó de jugar i introduir el tema de la flexibilitat del gènere des de la plasticitat i el transvestisme. I si al final del dia, tornant a casa, apareixen les grans preguntes, amb una mica de sort adultes i adults haurem après alguna eina nova per poder-les abordar des d’una mirada diferent.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat