fbpx

SESSIÓ LP: 'Natty Dread' DE Bob Marley & The Wailers AMB Chalart58

A càrrec de: CHALART58

Dimecres 14 d'abril a les 19h
Portes 18:30h
Activitat presencial amb INVITACIÓ
DURACIÓ: (+/-) 2.00 H

CHALART58


Chalart58, parlarà el proper 14 d'abril de ‘Natty Dread’, un dels discs més mítics del grup jamaicà de reggae The Wailers (formació originàriament liderada per Bob Marley).
Chalart58 és un dels grans productors de reggae de l'escena catalana i nacional.
El seu nom ha estat lligat a figures importants com Manu Chao o Fermín Muguruza, però en els últims anys les seves recerques musicals li han portat al dub.

Natty dread

Natty Dread és el setè àlbum de Bob Marley & The Wailers llançat en 1974. Va ser el primer àlbum llançat amb el nom de Bob Marley & The Wailers (a diferència de The Wailers) i el primer gravat sense Peter Tosh i Bunny Wailer en la banda.
És també el primer àlbum gravat amb les I-Threes, un trio vocal femení que va incloure l'esposa de Bob, Rita Marley, juntament amb Marcia Griffiths i Judy Mowatt.

Les Sessions LP


són un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular.
Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR