DIVERSESSIONS amb AL·LÈRGIQUES AL POL·LEN | Ca N'Arús, l'Hospitalet

Lloc: ESPAI JOVE CA N'ARÚS - Av. Carrilet 312 - 08907 L'Hospitalet
Dia: 1er dissabte de mes
Preu: 5€ (+1 consumició)
Horari: 17:00h a 20:00h

AL·LÈRGIQUES AL POL·LEN

El sextet gracienc de referència està en el seu millor moment.
El seu segon àlbum 'De Sobretaula' (2021) ha marcat un abans i un després en la seva trajectòria, i ara es troben encarrilant un nou títol de caràcter pop trapella, sense deixar enrere la seva essència indie-pop més abraçadora.
La banda s'ha deixat descobrir en més de trenta escenaris en un estiu frenètic durant la seva primera gira, i ja apunta maneres pel nou directe, que començarà a girar la primavera 2023.

DIVERSESSIONS

(Antic Discconcert) // Tindran lloc el primer dissabte del mes a l’ESPAI JOVE CA N’ARÚS a les 17:00 on ofereixen un espai de trobada i convivència.
Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat