TALLER L'ALGORITME D'SPOTIFY: Com funciona? Eines, estratègies i totes les novetats 2023

REUS Antic "Lo Submarino" 19h TallerPREU: gratuït
DIA: Divendres 31 de març
HORARI: 19h

Miguel Zamarripa és productor musical, productor de directes i expert en plataformes i xarxes digitals de promoció de música i promoció del propis grups. Aquests últims anys s’ha endinsat molt en Spotify, el seu funcionament, els seus recursos l’algoritme i com fer-ne un ús complet i global perquè sigui el més efectiu pels grups.

En aquest taller planteja quatre objectius principals per donar-nos a conèixer la plataforma i de quina manera podem exprimir-la al màxim en els nostres projectes musicals: 01 Immersió al funcionament de la plataforma, amb els seus trucs, "hacks" i recursos d'amplificació. 02 Les estratègies i tàctiques que s'estan fent servir globalment, donant recursos i exemples d'estratègies concretes. 03 Els nous camins que està agafant la plataforma, transformant-se en la nova eina global de promoció, i recursos per als artistes. 04 El funcionament del seu algoritme, i el seu ús/potencial com a xarxa social i eina de promoció.

A càrrec de: Miguel Zamarripa

INSCRIPCIÓ

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat