ACTS OF GOD

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2021 // GUANYADORS BECA KM.0


BIO

Acts of God és un grup de metalcore del Berguedà, que neix al 2010. Després d’una dècada de recorregut i diversos canvis interns, la banda està actualment formada per Xevi Poll (veu), Abel Marin (guitarra), Quico Bertran (guitarra), David Cervantes (baix i veu) i Èric Cabestany (bateria).

La formació es caracteritza per practicar un metal molt marcat i influenciat pel hardcore, on la rapidesa i immediatesa del discurs es transmet amb veus potents i contrapunts melòdics. A les cançons no hi falten canvis de ritme, breakdowns i riffs pesats propis del gènere.

El directe és un dels punts forts d'Acts Of God, que han trepitjat molts escenaris de la Catalunya Central, ara com la Sala Stroika, La Berguedana de Thrash o La Font del Balç, entre altres. I fins i tot, van guanyar el concurs “Festa Roig 2019” de Blanes al millor directe del festival.

Fins al moment, el grup ha publicat dues referències: una demo amb 7 temes al 2012, i un EP de 4 temes al 2017, titulat “We Bring the Storm”. Aquest últim va ser finançat a través d’una exitosa campanya de micromecenatge. Actualment, es troben immersos en plena pre-producció d’un àlbum que està previst que surti al carrer aquest 2021.

MULTIMÈDIA