SENYOR TRAP

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2020 // GUANYADORS DE LA BECA - KM.0


BIO

Senyor Trap és un projecte començat aquest 2020 i que es basa en fer del génere urbà, una identitat que plasmi en la seva músic, qui són i què pensen. És un projecte que basarà els seus ciments en fer una mixtape de unes 10 cançons que surtirà aquest estiu o abans i tot, i en més composicions externes que aniran sonan mica en mica.
Senyor Trap és un projecte autogestionat, on la pròpia banda crea des de 0 tot allò que fa, tan sigui en lletres, bases, producció, i llums i so en els seus concerts. Volen fer de la seva música un missatge clar, personal i polític, i anticomercial fent lo nostre sense entra en la indústria capital que fa del que es popular un producte comercial.
En la mixtape "L'antiTrap Català", en la que podreu trobar tot tipus de gèneres i lletres, on podreu veure reflexat el que som i fem. La intenció de aquest projecte va més enllà de fer música, si no que es més deixa arrelat una idea i un estil de vida que dongui un cop a la taula en el panorama musical del genere urbà i no urbà de Catalunya.

MULTIMÈDIA