SUFRAGIO UNIVERSAL

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2022 // GUANYADORES KM.0


BIO

Arriba una nova proposta musical de la mà de Sufragio Universal, un grup de nova creació que es va presentar en societat amb el tema ‘Esta Barcelona’. Amb un ritme tranquil, però contundent, aquest primer single no et deixa indiferent perquè presenta un estil diferent a l’habitual, es tracta d’un tema purament melancòlic que parla del sentiment de sentir-se sol en una gran ciutat, com és Barcelona.

El segon single, ‘La Habitación Final’, fa un gir de 360 graus respecte el seu primer tema. Passa del ritme tranquil i pausat al rock. El so del baix i la guitarra que acompanyen el single fan que tingui un estil molt potent i que no et deixi indiferent.

El grup es va començar a crear a principis del confinament per la Covid. Les components de Sufragio Universal, Sandra Segarra i Mireia Escriu, tenien clar que volien crear un nou grup i es van posar a escriure lletres i compondre melodies, després de mesos de feina, es van anar concretant els temes. La intenció és poder presentar aquests temes que formen part de l’EP, i d’altres, al públic amb concerts en directe ben aviat.

Sufragio Universal neix des d’una mirada feminista, el nom està escollit amb tota la intenció, és un homenatge al dret assolit ara fa tot just 90 anys, el dret a vot de les dones que es va assolir l’1 d’octubre de 1931.

Sandra Segarra i Mireia Escriu són les dues persones que lideren aquesta nova proposta musical, tot i ser molt joves, no són cares noves al sector ja que anteriorment formaven part del grup ContraCorrent. Amb la Sandra a la guitarra i la Mireia al baix, van recórrer diferents escenaris, des de Jam Sessions a festes majors, arribant a cites importants com l’Anòlia de 2019.

MULTIMÈDIA