CÈLIA VILA | Home

Data de llançament​: 18 de juny de 2021
Títol:​ Home
Artista​: CÈLIA VILA

Era 2019 quan la jove del Moianès ens presentà el seu primer EP, que portava el nom de ‘Teaghlach’. I poc molt temps després, la seva passió per la música i el seu talent, la van portar a treballar en nova música i en el que ha sigut el seu gran àlbum debut ‘On tot comença’ (2020).

Però és que ara, Cèlia Vila torna amb un single molt especial i amb molt significat per ella. Ja és aquí “Home”, un tema molt especial, des del propi títol. I és que com ella mateix reconeix: “És una cançó que he fet jo a casa, casolanament. I ja va ser després quan l’enviarem a masteritzar”.

Respecte al significat de “Home”, la cantautora també ha volgut contar-nos més detalls. “Aquest nou single sorgeix de voler transmetre el què per a mi significa que una persona pugui ser casa per tu, sigui on sigui”. A lo qual afegeix lo següent: “Tracta el fet que algú signifiqui casa, que qualsevol lloc on estiguis amb aquesta persona, estigueu a gust i sigueu companys de vida, de camí. Jo, personalment, li dedico a la meva parella”.
TRACKLIST​
1. Home

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat