PONY BRAVO | Let's Festival

Let's Festival El Pumarejo Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

PONY BRAVO
Preu: Ant: 22.06 €
Lloc: El Pumarejo, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

PONY BRAVO
Des de la seva formació en 2006 Pony Bravo s'ha convertit en un dels referents de la música independent. Un vitalitzat rock andalús amb reminiscències kraut que treien a passejar per la iconografia sevillana amb el seu primer disc “Si bajo de espaldas no me da miedo (y otras historias)”. Daniel Alonso, Darío del Moral, Pablo Peña, Javier Rivera i Raúl Pérez condensen en aquest primer treball, en el qual l'èpica i l'andalús prenen rellevància, un enfocament crític i l'ús de gèneres musicals en contínua remescla, conformant els senyals d'identitat de la banda.
En 2010 presenten “Un gramo de fe”, novament acompanyat de la potent identitat gràfica de Daniel Alonso i amb una producció musical encara més eclèctica que en el seu primer llarg, amb temes ja mítics com “La Rave de Dios” o “Noche de Setas”. L'humor i una certa visió psicodèlica comencen a arrelar en el grup. Amb “De Palmas y Cacería”, Pony Bravo retrata la crisi econòmica del 2008 des de diferents perspectives, augmentant la coctelera de sons possibles amb temes com “El Político Neoliberal”, “Mi DNI” o “Ibitza”. El seu disc més crític navega per temàtiques del moment com “Eurovegas” i barrejen a la perfecció el dub amb el italodisco, però també s'atreveixen amb la *guajira. En 2019 apareix “Guru”, habitació llarga de la banda en el qual aprofundeixen en la seva particular manera de compondre usant referències diverses per a construir nous sons. “Totomami”, “Piensa McFly” o “Rey Boabdil” són alguns dels talls que conformen el disc.
El 2022, presenten davant el públic “Espejo Blanco” una proposta multidisciplinària en la qual Pony Bravo desplega la seva capacitat per al directe. S'acompanyen de la composició escènica i la il·luminació de Benito Jiménez (Los Voluble) i del suport en la dramatúrgia de Fran Torres, actor, director i músic. Després de la seva estrena en el Teatro Lope de Vega de Sevilla, la banda intercala la presentació d'aquest espectacle amb el desenvolupament del qual serà el seu cinquè llarg.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat