VERA FAUNA + MTINES | Let's Festival

Let's Festival The Garage Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

VERA FAUNA + MTINES
Preu: Ant: 13,52€
Lloc: The Garage, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

VERA FAUNA
Garatge psicodèlic sevillà. Això és Vera Fauna. I per fi tornen “Mira lo que tengo” és el seu últim single, que arriba després dels reeixits avançaments “Martes”, “Voy Temblando” i “Al Dolor”. Ara, la banda presenta una proposta que torna a anar un pas més enllà i convida a deixar-se portar per l'energia de la cançó fins a descobrir-se bellugant els malucs. El conjunt de La Macarena, referent en l'escena independent del panorama nacional, porta amb “Mira lo que tengo” pura llum; un so amb tints californians al ritme del walking blues al baix i funk a la bateria. Un tema en el qual no falta un missatge: pur desencantament. Tot és una merda, però em vaig deixant portar al ritme d'aquesta addictiva psicodelia contagiosa. I resulta que al final, hi ha coses que sí que valen la pena. “Mira lo que tengo” és l'últim avançament de Vera Fauna abans de la publicació del seu segon disc, que veurà la llum en els pròxims mesos. Passejar pel tema i ballar pels seus acords ja és possible, el difícil serà sortir d'ell.



MTINES
La música de MTINES és un triangle entre James Blake, Ferran Palau i Cupido, un híbrid que encaixa a la perfecció, però que no sona com res anterior. Aquest equilibri d’un pop metafísic en alça, sumat als sons electrònics i fins i tot urbans que incorpora la proposta de MTINES, s’ha vist més aviat poc a Catalunya. MTINES ho ha baixat a la perfecció amb PQLCNSMS?, un EP de cinc talls de pop molt cuidat ple d’històries més aviat costumistes, però que desprenen elegància i sensualitat a parts iguals, tot produït per l’Emili Bosch de B1n0. MITNES ha agafat una mica d’aquí i una mica d’allà, d’artistes internacionals referents com Tyler The Creator o Four Tet, de grups que saben transmetre molt bé les seves històries com Manel o Cala vento, amb una proposta aparentment senzilla i calmada, però amb moltes capes a rascar. No obstant, aquest 2023 publicarà el seu primer disc, “Els Dies Iguals”. Un disc produït també per Emili Bosch, amb col·laboracions destacades del panorama català. Un disc més costumista, més proper, que ens parla de l’enyor de la infància, on cada dia, era igual, i no havies de prendre decisions.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat