SALA LH - Feliu Ventura (Acústic)

SALA LH L'Oncle Jack19:00h OBERTURA DE PORTES | 20:00h INICI DE CONCERT


Feliu Ventura (Acústic)
Preu: 10,00 €
Lloc: L’ONCLE JACK – Carrer de les Roselles 32 - 08901 L'HOSPITALET
Hora: 19h00 Obertura de portes | 20h00 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

FELIU VENTURA i LA NOVA CONVOCATÒRIA.
‘Convocatòria’ és el nou disc de l’autor i cantant de cançons Feliu Ventura, un treball que conté 11 noves perles i que destaca per haver estat totalment confegit a la seva estimada Xàtiva Feliu Ventura, l’autor xativí de cançons meridional de llarga distància i vol rasant, s’ha fet esperar amb aquesta nova ‘Convocatòria’, però cal reconèixer que sempre torna quan més ens calen les cançons. És cert que no pot haver-hi una revolució sense cançons, i que una cançó és un giny definitivament massa fràgil com per a eixigir-li canviar el món, però el què si que poden fer les cançons és acompanyar a les persones que el volen transformar cada dia. És per això que, a més de convocar-nos a totes les que l’escoltem, aquesta ‘Convocatòria’ d’himnes xicotets, domèstics i assemblearis arriba acompanyada de textos creats per a cada cançó de la mà de Santiago Alba Rico, Jordi Cuixart (des de la presó), Natza Farré, David Fernàndez, Josep Vicent Frechina, Marc Granell, Özgür Günes, Sònia Moll, Martxelo Otamendi, Gemma Pasqual, Maribel Servera, Carlos Taibo, Júlia Taurinyà i Mateu Xurí.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat