LA FERA - VERKAMI | SALA LH

SALA LH SALA SALAMANDRA 20h00 Obertura de portes | 20h30 Inici del concertLA FERA
Lloc: SALA SALAMANDRA - Av. del Carrilet, 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 20h00 Obertura de portes | 20h30 Inici del concert

LA FERA
LA FERA és un projecte nascut el 2020 amb l’objectiu de saltar als escenaris per difondre la seva música i el seu missatge.
Es tracta d’un grup sorgit del bagatge de diverses formacions que conflueixen en unes visions compartides. Entenen la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Aposten per la música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que fusiona estils com el reggae, el rock i l’ska, oferint un directe enèrgic i reivindicatiu. El seu objectiu és aconseguir un repertori format principalment per cançons pròpies, conservant però alguns temes clàssics del reggae i l’ska, així com cançons allunyades de l’estil propi portades al seu terreny.

Torna la música a les sales
En aquests moments que encara no és possible reprendre algunes activitats musicals, la Regidoria de Cultura torna a depositar la seva confiança en la gestió de l’ASACC per oferir una programació a les sales de concerts de la ciutat.
Al mes de juny es realitzaran un total de 24 concerts a les cinc sales de directe de la ciutat.

SALA LH - OBJECTIUS DEL PROJECTE
Oferir a la ciutadania de l’Hospitalet concerts en directe amb un format adaptat a les sales de la ciutat que participen a SALA LH.
Donar visibilitat, activitat i continguts a les sales de concerts de la ciutat amb grups rellevants de l’escena musical.
Donar suport i generar feina a dos dels agents més fràgils de la cadena de la música en directe com són els artistes i el personal tècnic i auxiliar.


L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat