SUPERMEGANADA | SALA LH

SALA LH SALA SALAMANDRA19h30 Obertura de portes | 20h00 Inici del concertSUPERMEGANADA
Lloc: SALA SALAMANDRA - Av. del Carrilet, 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h30 Obertura de portes | 20h00 Inici del concert

SUPERMEGANADA
POP CONTEMPORANI. Així podria definir-se el so de Supermeganada.
El trio de Sant Adrià reuneix el millor de cada gènere per construir un discurs musical tant contemporani com addictiu: les melodies directes del pop clàssic, les guitarres càlides del bedroom pop, els sintetitzadors futurístics, les percussions urbanes, el vocoder...
El trio, amb la naturalitat que els caracteritza a l'hora de barrejar gèneres musicals i honestedat a les lletres, han creat una autèntica bateria de hits. Després d'un 2019 en què publicaren fins a quatre singles, l'any 2020 va arribar la seva primera mixtape, 'SUER.T', un recull de set cançons originals que entrellacen el so més pop amb els ritmes i produccions urbanes més actuals.

Torna la música a les sales
En aquests moments que encara no és possible reprendre algunes activitats musicals, la Regidoria de Cultura torna a depositar la seva confiança en la gestió de l’ASACC per oferir una programació a les sales de concerts de la ciutat.
Al mes de juny es realitzaran un total de 24 concerts a les cinc sales de directe de la ciutat.

SALA LH - OBJECTIUS DEL PROJECTE
Oferir a la ciutadania de l’Hospitalet concerts en directe amb un format adaptat a les sales de la ciutat que participen a SALA LH.
Donar visibilitat, activitat i continguts a les sales de concerts de la ciutat amb grups rellevants de l’escena musical.
Donar suport i generar feina a dos dels agents més fràgils de la cadena de la música en directe com són els artistes i el personal tècnic i auxiliar.


L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat