VERMUT MUSICAL | TERRORISTS OF ROMANCE

MATARÓ 12.00h.

PISTA POLIVALENT DE CERDANYOLA (Carrer de l'Estadi, 1)

Obertura de portes: 11.30h

TERRORISTS OF ROMANCE

Terrorists Of Romance són una banda d'Indie Folk i Rock Alternatiu d'alguns components mataronins, formada a Barcelona l'any 2019. Les seves cançons destaquen per l'ús metafòric que amaguen les seves lletres. Així mateix, la banda aposta per un so orgànic i enèrgic, recordant a grups de la talla de Garbage, No Doubt o Foo Fighters.

El passat 15 d'abril es va estrenar Shake Me Mad a Mondo Sonoro, el seu primer single del EP "Like Kerosene", que surt el 4 de juny en digital i el 12 de juny en edició especial de vinil. El grup ha rebut una gran acollida per part del públic als concerts, la premsa s'ha fet ressò i han aparegut a diversos mitjans com MondoSonoro, RTVE, Radio3, Musikalia, Betevé, etc.

Formació: Vanessa Salvi (compositora i intèrpret), Francisco Ujaque "Kiko" (director musical i baixista), Pol Barberán (teclats, sintetitzador i guitarra), Fran Pesich (guitarra) i Juan Jesús Sánchez "Nito" (bateria)

ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat