Les Buch | El Vapor Raw LIVE SESSIONS

ONLINE 20.00Les Buch El Vapor Raw Live Sessions
Data: DIMARTS 08 DE JUNY
Preu: Gratuït

La Casa de la Música de Terrassa enceta "El Vapor Raw", un cicle de vídeos rodats en directe a El Vapor, l’espai de creació musical de Terrassa.

En un moment en què la programació de concerts, fins i tot KM.0, resulta complicada, engeguem un cicle de Live Sessions enregistrades en directe a El Vapor, l’espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa. El nom “raw” (cru) és perquè el muntatge audiovisual i l’escenografia és molt natural, com si es tractés d’un assaig. Els vídeos seran retransmesos en línia al web de Cases de la Música i també pels canals dels propis artistes amb una freqüència mensual. La intenció és combinar la programació de bandes locals amb formacions emergents de l’escena nacional, de manera que els grups tenen un material audiovisual per fer promoció i venda del seu directe, i nosaltres oferim al públic una alternativa a la programació de concerts que s’ha vist molt afectada per les restriccions de la crisi del coronavirus.

Seran retransmesos un cop al mes a través del web de les Cases de la Música. Les següents en seguir el cicle de concerts en directe seran,Les Buch, un quartet femení de punk-rock amb un missatge contundent, reivindicatiu i feminista i que tenen l’objectiu d’expressar tot allò que les preocupa o molesta d’una manera plana i sense gaire retòrica ni complicacions.

El vídeo de Les Buch - El Vapor Raw estarà disponible el DIMARTS 08 de Juny a partir de les 20.00h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat