FERRISH FEST | BOÏRA + FETUS

SALT 19:30 h.

La Mirona

Dissabte 08 de maig

PREU: 8€ / 10€

Böira publiquen el seu segon treball Cendres-Mineral (2021), un disc que suposa una maduració compositiva amb la incorporació d’instruments electrònics aconseguint un paisatge sonor lluminós i obscur a parts iguals. El grup instrumental va néixer el 2012 amb la voluntat de buscar una sonoritat a mig camí del rock i les atmosferes de les bandes sonores. El seu primer àlbum Si la runa naixés (2015) va obtenir molt bona rebuda de crítica i públic, seguit d’unes grans presentacions en directe que van donar a conèixer la banda arreu. A aquest el van seguir la composició de dues bandes sonores pels documentals “Postcards form Nepal” i “Tocant el Cel”. Al Ferrish Fest podrem gaudir del concert d’estrena del nou disc.

Els empordanesos Fetus emprenen un nou assalt amb Sota, cavall i rei (Bankrobber 2021), un disc que aparca provisionalment els temes propis per accelerar i distorsionar el cançoner de Jaume Arnella, un personatge imprescindible de la cançó popular de casa nostra. El resultat és un homenatge que defuig la nostàlgia per crear un nou farcell de la tradició en clau punk i garatge. Fetus són Adrià Cortadellas, Telm Terradas i Adrià Jiménez, reforçats en directe amb la guitarra de Jordi Anticó i els teclats de Guille Caballero. El disc ha estat produït per Joan Colomo, que també es va encarregar dels treballs anteriors L’epicentre del fangar (2017) i Terra Cuita (2019). El Ferrish Fest serà la primera oportunitat de veure l’estrena del disc a Girona.

ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat