AIALA

ONLINE OUR GARDEN NEEDS ITS FLOWERSTecla Sala


AIALA || OUR GARDEN NEEDS ITS FLOWERS :: Centre d'Arts TECLA SALA > CONCERT ONLINE


Concert Online
OUR GARDEN NEEDS ITS FLOWERS Des de Centre d'Arts Tecla Sala
PLATAFORMA: Canal de VIMEO DE CASES DE LA MÚSICA

AIALA
Aiala és un univers. Un univers on música i imatge van de la mà. Cada cançó és un món. I el món s'escolta i es veu.
Jara Aiala es va presentar al setembre de 2018, amb els seus 21 anys, a La Panchita de Barcelona i amb Chalart58 va començar a preparar la seva primera maqueta, un cop finalitzada aquesta, al gener del 2020, va fitxar per New Beats, el segell de música electrònica de Kasba Music.
Després de tres singles amb els seus respectius videoclips, que van donar un primer toc d'atenció a la crítica, el 13 de setembre de 2019 es va publicar "Nothing less than art", el seu primer àlbum, un compendi de música negra, des del blues fins al trap amb presència predominant de neo-soul i de r'n'b electrònic però amb el concepte pop com a base compositiva al llarg de tot el treball i amb col·laboracions de Clara Peya, Matah, Sister Castro i el Rubio entre d'altres.
El seu 2n disc “2021: An Earth Oddity” compta amb el seu blues característic, però amb un toc afegit de electropop. Així, l'artista mostra, de nou, la seva immensa varietat musical.
Aiala són en directe:
Jara Aiala, veu. Celia del Barco, veus i teclat. Macià Amorós, bateria i seqüències. Pol Sistach, guitarra.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat