ALISON DARWIN | Let's Festival

Let's Festival | Edició Limitada Sala Salamandra 20:00h OBERTURA DE PORTES | 20:30h INICI DE CONCERT

ALISON DARWIN
Preu: 10 €
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: 20:00h Obertura de portes. 20:30h Inici del concert


ALISON DARWIN
Alison dóna oxigen a l'indie rock i al post grunge a través d'una poderosa veu femenina i ambicions eclèctiques.

Música ballable, però amb força i sentiment, barrejat amb crítica social i existencialisme en les seves lletres, és el que defineix al trio barceloní. El grup publicarà a l'abril de 2021 el seu primer llarg, "Ficción Y Realidad".

Desde el seu inici no han parat. I és que el trío va publicar al 2018 "Apologize", un single que els va valer per a convertir-se en una de les bandes guanyadores de Neox Discover. El llançament del seu primer EP "Find Your Freedom", els va portar a acompanyar els nordamericans Against The Current a les seves tres dates espanyoles, tocar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, les Festes de Gràcia, etc. El mateix any es van fer amb el Premi a la Millor Actuació (Joan Trayter '19) i el Gran Premi de Jurat (Sarrià Live Contest '19). El 2020 publicaven nou EP, "Meaningless Sounds", a més d'obrir el concert d'Smoking Souls a la Sala Apolo i actuar al Bala Perduda aconseguint passar a la final (ajornada). Després de cancel·lar-se les seves actuacions a diversos festivals de la Península, van aprofitar per compondre el seu primer llarg, "Ficción Y Realidad" (Atomic Records, 2021). Els úlimos mesos han avançat "Todo Se Derrumba", "Ayer", "Danza Macabra" i "Gravedad", que han tingut molt bona acceptació entre mitjans i públic i els ha portat a actuar a La 2 de RTVE a "Punts de Vista".

L'aforament de l'acte és limitat.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat