SALA CAT | Mabel Flores

SALA CAT Salamandra20:00h OBERTURA DE PORTES | 20:30h INICI DE CONCERTMABEL FLORES

Preu: 10,00 €
Lloc: SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 20h00 Obertura de portes | 20h30 Inici del concert

MABEL FLORES
Amb una jove però intensa trajectòria musical, aquesta habitual de l'escena catalana és una de les grans apostes del panorama mestís actual i ho avalen els més de 200 concerts que acumula a l'esquena per tota la península.

Destaca la seva posada en escena enèrgica, propera i interactiva, recolzada per lletres crítiques, alliberadores i iròniques que es transformen en melodies enganxoses a la primera escolta i atrapen pel seu enfoc directe i sencill.

De forma versàtil, adapta la formació que l'acompanya als escenaris segons el tipus d'esdeveniment i ofereix concerts intimistes de petit format, com festius al capdavant d'una potent banda mixta que reafirma cada paraula, formada per bateria, baix, guitarra elèctrica i acústica, percussió, trompeta i tecles.
El resultat és un show sonor i luminíc brillant que vessa complicitat, alegria i ritme conduït per la naturalitat, el carisma i l'humor entre cançons.

Ha compartit escenari amb artistes i bandes reconegudes entre les que destaquen La Pegatina, El Kanka, La Otra, Tribade, Roba Estesa, Muerdo, Mafalda, Suu, Cesk Freixas o Pedro Pastor, entre d'altres.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat