VERMUT MUSICAL | JODIE CASH

MATARÓ 12.00h.

JARDINS DE L'ESCORXADOR.

Obertura de portes: 11.30h

JODIE CASH

Filla de músics professionals, Jodie Papaceit, vocalista de Jodie Cash, porta el talent als gens. Des de ben petita sempre ha estat en contacte amb la música Surenya nord americana i el Country. Després de l'èxit del seu projecte Jodie Cash Fingers, formació amb la qual va rebre molt bones crítiques de mitjans de premsa del sector musical molt reconeguts, el 2018 inicia una nova proposta juntament amb Toni Espelta i Toni del Amo.

Jodie Cash ha presentat el març d'aquest 2021 "Mil Noches", el seu tercer àlbum i el primer en llengua castellana. Un viatge per la música d'arrels en totes les seves vessants, des del rock, el country i el blues, fins a tocar alguns matisos de la música flamenca i el pop amb vents, riffs, guitarres i dolces melodies, en el conjunt d'una formació molt polifacètica.

Jodie Cash té taules, carisma, simpatia i una veu molt rica en registres. Actualment es troba embarcada en la promoció del seu nou àlbum i en la composició de noves cançons per un nou projecte que la faran tornar a les seves arrels més clàssiques; el country, el rock sureny i el blues.

Formació: Jodie Cash (Veu) Toni del Amo (piano), Toni Espelta (Guitarra)

ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat