CORÇÀ MUSIC | BETH

CORÇÀ 19h.



Sala Municipal de Corçà

Preu: Els habitants de Corçà poden adquirir les entrades al Punt de Trobada de Corçà per 12€ (tarifa reduïda), també es poden comprar a través de la web d’RGB www.rgb.cat per 15€, i el dia del concert es vendran a guixeta a 18€. A més a més, hi ha l’opció de comprar abonaments pels tres concerts, de 30€ pels habitants de Corçà i de 40€ per la resta de públic, aquests també es poden adquirir a través del portal web d’RGB.

BETH

La maduresa d’una artista polifacètica

Elisabeth Rodergas Cols, la cantant de Súria coneguda com Beth, ha viscut deu anys intensos de carrera artística. El seu fulgurant inici, quedant tercera a la segona edició del popular concurs televisiu Operación Triunfo, li va valer per a ser escollida com a representant espayola del Festival d’Eurovisión a l’edició del 2003. La cançó “Dime”, que va quedar en vuitè lloc, està inclosa en el seu afamat disc de debut “Otra realidad”, gravat als mítics estudis Abbey Road de Londres.

Amb el seu segon àlbum “My own way home”, cantat principalment en anglès, es va començar a allunyar de l’estil de pop comercial que la va fer famosa per fixar-se en referents com Alanis Morissette o Tori Amos. La transformació es va completar amb “Segueix-me el fil”, el seu primer disc en català, amb cançons escrites per Jaume Pla (Mazoni) i Marc Parrot i realitzat en estreta col•laboració amb Ricky Falkner. Un treball intimista, ple de detalls artesanals i amb influències de folk i country.

Després de protagonitzar el musical “La dona vinguda del futur” estrena al 15 Banc Sabadell Festival Mil•lenni el seu quart àlbum “Família”, que com indica el seu títol, fa referència a la seva recent maternitat –la seva filla es diu Lia- amb reflexives i lluminoses cançons pop escrites per ella mateixa i col•laboradors com Marc Ros de Sidonie o Sanjosex, autor de la significativa “Pares”.



SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat