VIBRA FESTIVAL | STAY HOMAS +LASTA SANCO

MANRESA 20:00 h. ENTRADES EXHAURIDES

STAY HOMAS

El grup revelació a nivell global del 2020 va ser sense cap mena de dubte Stay Homas. En plena pandèmia i el món aturat a causa del confinament, va irrompre com un crit d’esperança aquesta banda conformada per el Klaus, el Guillem i el Rai, tres músics professionals que varen compartir pis durant les setmanes d’aïllament a casa.

Amb pocs recursos tècnics, lletres enginyoses, melodies fresques i eclèctiques, i la seva terrassa com a escenari, els Stay Homas han arribat a milions de persones de tot el món a través de les xarxes socials, aconseguint un impacte inimaginable.

A finals del 2020 publiquen el seu primer llarga durada, Agua, amb temes inèdits, que presentaran al llarg del 2021 amb una ambiciosa gira internacional que els farà passar per Amèrica Llatina i les principals ciutats europees i espanyoles.

LASTA SANCO

Lasta Sanco (que significa "última oportunitat" en esperanto) és una proposta musical nova formada per 4 membres de Cervera (La Segarra), que té un estil molt particular i que balla pel mestissatge i l'electrònica. Una banda amb molt de talent que, recentment, ha publicat el seu treball discogràfic 'Elonga Ya Ngo' (2020), mà a mà amb el seu productor, en Xavi Vallverdú.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat