BLACK MUSIC FESTIVAL | SNARKY PUPPY

GIRONA/span> 20h.Auditori de Girona

Preu: des de 30€

SNARKY PUPPY. Concert dins del Black Music Festival

Aquells que han presenciat una de les actuacions del col·lectiu musical Snarky Puppy -guanyadors de tres Premis Grammy- mantenen per sempre una instantània del moment a la seva memòria. Perquè cadascun dels seus concerts aporta pistes sobre alguns dels nous camins pels quals transitarà la música que fusiona el jazz amb altres estils als anys vinents. Ho sap qui els ha vist a festivals com el Donostia Jazzaldia o als barcelonins Cruïlla i Grec. El que ningú sap és quants músics ens trobarem a l'escenari fins al moment en què s'obrin els llums i comencin a sonar les primeres notes.

I és que aquesta formació establerta a Nova York i dirigida pel baixista i compositor Michael League, tan aviat pot reunir a déu membres com a superar la vintena per enregistrar en estudi les seves noves composicions, això sí, tots ells excel·lents instrumentistes amb una necessitat vital per experimentar (el que els ha portat a acompanyar a estrelles del nivell d'Erykah Badu, Snoop Dogg o Justin Timberlake). Potser per això els agrada definir-se a ells mateixos com “la familia Snarky Puppy”.

Al llarg dels anys i a discos com “We Like It Here” (14), “Culcha Vulcha” (16) o “Immigrance” (19) –gràcies als què han guanyat diversos premis Grammy i Jazztimes–, han anat descobrint-nos les claus d'una fusió instrumental a la qual entren i surten la música ètnica, el jazz, el funk, l'electrònica, el progressiu i d'altres. A això podem sumar que, una vegada a l'escenari, els agrada deixar molt espai per la improvisació sense allunyar-se d'un públic que sempre gaudeix de les seves actuacions.

El seu pas pel Black Music Festival serà, sense dubte, un dels moments més destacats de la nostra edició de 2021.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat