VIBRA FESTIVAL | LÁGRIMAS DE SANGRE + SENYOR OCA

MANRESA 20:00 h.

LÁGRIMAS DE SANGRE

LDS és una banda de rap combatiu, que beu d'estils més enllà de l'Hip-Hop, com és el Rock i el Reggae, allunyant-se dels tòpics d'herència nord-americana. Els seus 5 components (Neidos, Microbi i Still Ill a les veus, Acid Lemon com a productor / dj, i Rama-Lama a la guitarra). LDS entra al circuit professional amb el seu primer disc "Si un no es rendeix", (New Beats / Kasba 2015), un disc de rap combatiu i contestatari forjat en la cruesa i la distorsió de les guitarres elèctriques.

LDS advoca pel "JAIAK BAI, BORROKA ERO BAI" o el que és el mateix: "FESTA SI, LLUITA TAMBÉ". LDS té un directe contundent que els ha fet ser un dels grups més actius. Després de gairebé 90 concerts LDS tanca la gira de "Si un no es rendeix" que durant 1 any i mig els porto per tota la geografia catalana i basca.

SENYOR OCA

Senyor Oca s’ha convertit en un dels referents del Rap de la Terra, amb un missatge contundent de crítica social i de cultiu del món intern. El seu directe es molt enèrgic i intens pero tambe deixa espais per a la reflexió i moments molt divertits per ballar i gaudir de la festa. Un projecte amb forta identitat pròpia.

Després de varis anys picant pedra desde l’underground amb varies maquetes, Senyor Oca va cridar l’atencio de tota la industria al 2017 quan va guanyar el concurs Sona 9, dedicat a Joves promeses.

Crítica social, festa, unió i rap de la terra són els eixos que caracteritzen a aquest artista que en directe l’acompanya bateria, saxo, dj i corista. Una combinació explosiva que ja ha convençut a grans festivals com el Viña Rock o Nowa Reggae entre d’altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat