VIBRA FESTIVAL | SMOKING SOULS +EKKO

MANRESA 20:00 h.

SMOKING SOULS

Smoking Souls fan un pas de gegant. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió. Lletres que reconstrueixen l'èpica del dia a dia. La banda que ha estat representant de tota una nova generació de joves, està de tornada la tardor de 2019 i ho fa amb un nou disc en el qual han estat treballant durant tot el 2019. L’especial dedicació ha donat el seus fruits i com a resultat Smoking Souls han parit una col·lecció de cançons rodones en la cúspide compositiva: autenticitat, humilitat, honestedat i pura adrenalina també en els directes!

EKKO

Ekko és una banda de rock formada l'any 2013 amb influències de grups com Gritando en Silencio, Marea, Poncho K o Extremoduro. Després de diversos concerts per la regió i la gravació d'una maqueta, l'any 2016 van treure el primer disc sota la discogràfica Rock Estatal Records, que els va fer voltar per diversos punts de la península compartint escenari amb alguns dels seus grups de referència. A 2018 van treure el seu segon disc ‘Las leyes de su jauría’; i a 2020, el actual ‘Desbocados’.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat