La coixinera | Músiques Tranquil·les

TEATRE L'ALIANÇA, MATARÓ (Carrer Bonaire, 25, 08301 Mataró) 20:00h OBERTURA DE PORTES | 20:30h INICI DE CONCERTGrup folk de referència i nascut a Mataró, presenta el seu nou disc celebrant 20 anys de trajectòria. Tenim i tindrem parla de llibertat, de somnis, de presó, d’exili, de retrobaments... en el seu to alegre. El disc compta amb un munt de col·laboracions amb qui alcen la veu per a dir amb força que tenim determinació, que tenim il·lusió, que tenim somnis, que tenim paciència i perseverança, que tenim molta tossuderia i que de segur tindrem el somni fet realitat i tindrem el que busquem; la llibertat.

Formació: Alba Logan: gralla, viola de roda i coixinera. Dani Àlvarez: flabiol, acordió diatònic i veu. Enric Punsola: baix elèctric i veu. Fèlix Jurado: tarota, gralla, veu i coixinera. Jaume Punsola: guitarra elèctrica i veu. Oriol López: bateria.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat