SALA CAT | KUMBARA

SALT 20:30 h.

La Mirona

Divendres 07 de maig

PREU: 8€ / 10€

Kumbara és aquell punt on es troben els ritmes caribenys i afrollatins amb l’electrònica més explosiva; un combinat d’excel·lents proporcions de sabor, compromís, reivindicacions socials, alegria i celebració de la vida.

El seu primer treball discogràfic, Semilla, que veurà la llum aquesta primavera, és una reafirmació de tot el que Kumbara ve donant als escenaris l’últim any (Fira Mediterrània de Manresa, Barraques de Girona, La Mirona…): La sinergia entre la vitalitat de la música orgànica i la potència de la música electrònica, donada per la trencadora formació de la banda, integrada per dues veus cantants, dos percussionistes i un Dj. Tot això, passat per les mans i l’estudi del productor Marc Martín, guanyador al 2018 del premi a Millor productor per la revista Enderrock. SEMILLA són 10 cançons que ens porten del DnB al Reggae, sempre bevent de la música llatina i l’essència mediterrània.

El directe de Kumbara és explosiu i preparat per fer ballar a tothom, i alhora per quedar-se bocabadada amb l’energia les cantants, els ritmes frenètics de les percussionistes i la convicció del Dj, que juntes formen aquest gran concert per a gaudir amb el cor, els cinc sentits i tots els porus de la pell.

ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat