PARTIDARIS | TEATRE CASAL L'ALIANÇA

TEATRE CASAL L'ALIANÇA (Carrer Bonaire, 25, Mataró) 20.00h.

Entrades: 10€
Horari: 20.00h

PARTIDARIS

El grup maresmenc ens proposa una vetllada de cançó d’autor, de compromís i llibertat. Partidaris reivindiquen més que mai la cultura, necessària en qualsevol moment, però actualment imprescindible. La cultura com a eina de transformació, de coneixement, per compartir reflexions i despertar emocions.
Repassaran alguns dels temes que els han acompanyat aquests 20 anys als escenaris posant èmfasi al seu últim disc ‘Cançons per l’esperança’. Les cançons són coherents amb el moment social que estem vivint, i són interpretades de forma personal i sensible.
Amb un directe sòlid, que veu de l’essència de la música d’autor i la visió contemporània dels seus músics. Partidaris interpreta versions d’autors tan coneguts com Lluís Llach, Raimon, Ovidi Montllor, Ismael Serrano o Paco Ibáñez; cançons de sempre transportades de manera valenta i sense nostàlgia als nostres dies.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat