THE CABRIANS | CLAP

SALA CLAP (Mataró) 21.00h.

Entrades: 12€
Horari: 21.00h

THE CABRIANS

Sí, The Cabrians han tornat. Bé, de fet no han marxat mai. I aterren a la Sala Clap per oferir el seu xou carregat de grans clàssics de l’ska i de les cançons de repertori propi que ja han esdevingut autèntics himnes generacionals.
La seva recepta és senzilla. Es tracta d’una poderosa combinació de sons caribenys que van fer desembarcar al port de Mataró l’any 2001. Ska, rocksteady,reggae i calypso són els estils que des dels inicis han conreat amb autèntica passió. Fidels cent per cent al so tradicional, tracten aquests estils, però, amb una mirada molt personal a través de la qual han aconseguit crear una identitat única, marcada pels aires marítims del Maresme, i fàcilment reconeixible pel seu sentit de l’humor i una crítica àcida al món on vivim.
Hereus de les bandes pioneres de música jamaicana al nostre país, són actualment el conjunt en actiu més antic de Catalunya dedicat a aquest gènere. Amb un directe que és el seu plat més fort, les vuit gravacions que duen a les esquenes els avalen com una de les bandes més consolidades de casa nostra. No en va, enguany han celebrat el seu vintè aniversari. No és poca cosa.
Música per aixecar l’estat d’ànim, per gaudir d’aquesta nit com si fos l’última, i, si cal, per rejovenir vint anys i oblidar-nos de l’úlcera o de les lletres de la hipoteca. La seva medicina ho cura tot. Que comenci la festa!

IMPORTANT - És imprescindible el compliment dels requisits generals d'accés a locals d'oci nocturn dictats per la Generalitat de Catalunya. No es retornaran els diners de les entrades en cas de no poder accedir a la sala per no complir tals requisits. Llegiu el document que trobareu AQUÍ

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat