MAFALDA

La Mirona 22:30h.



La Mirona de Salt

PREU SORTIDA 20è aniversari a 12€ (50 entrades)

Anticipada: 15 €

Taquilla: 18 €



Imprevisibles en el so, coherents en el missatge, radicals per analitzar els problemes, elles són MAFALDA. Creadors del seu propi gènere i encunyant un so cada vegada més propi. La banda valenciana explota tot elseu potencial en cada escenari amb el seu espectacle de llums i so.

Neixen el 2010 i no triguen a treure el seu primer disc Música Basura(2012). Dos anys després llancen Nos deben una vida(2014) on trobem una de les seues cançons més influents ‘En guerra’. La Última Vez Que Te Escucho(2016) els posiciona a tot l’estat espanyol i porta a la banda als millors i més importants festivals de l’estat. El seu últim treball Palabras Forman Caos (2018) et proposa un repte i obliga a viatjar al centre del teu univers per descobrir les paraules que formen el teu caos i el concepte que les defineix.

Ja entrat el 2018 ens sorprenen amb Las Que Faltaban (2018), un documental sobre les vivències i experiències de les dones que vertebren el panorama musical.

Amb Palabras Forman Caos(2018) fan un salt qualitatiu i toquen a les sales de major capacitat en tot el país, fent sold out en algunes i ficant-se en els cartells de tots els grans festivals.

Celebrant els seus deu anys de trajectòria van iniciar una gira internacional, fent el salt a tocar a ciutats Europees i Llatinoamericanes. Totes aquestes vivències i records van quedar immortalitzades sota el títol A 10 minutos a les seues dues noves cançons; ‘La Duda’ i ‘LaPlaza’. MAFALDA afronta aquest 2021 centrant-se en el disc nou que, amb molt d’amor, ja està a la cuina. La seua música, avui més que mai és necessària i urgent.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat