Yudi Saint X | El Vapor Raw LIVE SESSIONS

ONLINE 20.00Guineu El Vapor Raw Live Sessions
Data: DIMARTS 26 D'OCTUBRE
Preu: GratuïtLa Casa de la Música de Terrassa enceta "El Vapor Raw", un cicle de vídeos rodats en directe a El Vapor, l’espai de creació musical de Terrassa.

En un moment en què la programació de concerts, fins i tot KM.0, resulta complicada, engeguem un cicle de Live Sessions enregistrades en directe a El Vapor, l’espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa. El nom “raw” (cru) és perquè el muntatge audiovisual i l’escenografia és molt natural, com si es tractés d’un assaig. Els vídeos seran retransmesos en línia al web de Cases de la Música i també pels canals dels propis artistes amb una freqüència mensual. La intenció és combinar la programació de bandes locals amb formacions emergents de l’escena nacional, de manera que els grups tenen un material audiovisual per fer promoció i venda del seu directe, i nosaltres oferim al públic una alternativa a la programació de concerts que s’ha vist molt afectada per les restriccions de la crisi del coronavirus.

Yudi Saint X és una caixa de sorpreses. I l’única cosa que tenim clar és que dins d’aquesta caixa trobarem pop, molt de pop. Les seves cançons neixen a la seva habitació, amb poc més que un micro i un portàtil, i d’aquí no paren de créixer fins a convertirse en el que són: un còctel fet a base de sons onírics, melodies enganxoses i idees absurdes que han aconseguit captar l’atenció de productors i artistes consolidats com el Sr. Chen o Lildami, amb els quals ha col·laborat recentment en cançons que formen part del seu primer EP SELVA (Hidden Track Records, 2020).

El vídeo de YUDI SAINT X- El Vapor Raw estarà disponible el DIMARTS 26 d'Octubre a patir de les 20.00h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat