JOAN ROVIRA

LA MIRONA 21.30h.



La Mirona de Salt

Preu: 12€ / 15€

Joan Rovira comença una nova etapa amb nou disc i un espectacle explosiu. I és que el seu punt fort, sense dubte, és el seu directe. Ara, es presenta amb una gran banda consolidada i amb un so més contundent. Les noves cançons tenen un regust Rock-Mediterrani, amb tornades coloristes i positives. Cançons que transmeten alegria de viure i una exaltació de les coses senzilles, poden apuntar cap al ritme rumbero, la melodia pop o la profunditat soul, assimilant multitud d’influències.

Joan Rovira és un Festa-Autor que combina la música festiva amb la música més personal i és capaç de fer ballar i emocionar durant tot el concert. Amb més de 35.000 seguidors a les xarxes socials i més d’un milió de reproduccions als seus vídeos musicals, és autor també de cançons com Germans de llengua o Lo meu riu, que han esdevingut dos himnes de la música actual del nostre país.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat