DIT I DIT de Conde Galí | FESTIVAL TNT

EL VAPOR 22:30 h.


DIT I DIT de Conde Galí | FESTIVAL TNT
HORARI: Diumenge 3 d'octubre de 2021. 12.00h
PREU: 5€ (Reserva d'entrades a l'enllaç que trobareu al final de l'article)
LLOC: El Vapor

Dit-dit. Dit-mà. Mà-cul. Cul-colze. Orella-pestanya-ungla-nas! Orella-pestanya-ungla-nas! Tot tocant-se diferents parts del cos, dos ballarins fan dansa. Junts. Els guia una veu que a estones els dóna indicacions i en altres narra allò que fan - convertint-los en criatures impossibles, en parts d’un conte.

Pensada per a públic d’entre sis i onze anys, dit dit és una peça-taller fruit d’una investigació de llarg recorregut de la companyia CondeGalí B.L. A partir d’una pregunta inicial sobre com la pandèmia de la SIDA va afectar les comunitats de la dansa i LGBTIQ+ a Espanya i a l’Amèrica Llatina, l’Aimar Pérez Galí- sempre en col·laboració amb l’artista, pedagog i teòric Jaime Conde-Salazar - ha anat desenvolupant diversos processos i projectes des de 2015. En tots ells, es revaloritza el (con)tacte com a mode de pensament i actuació política, i com a mecanisme pel plaer i la mostra d’afecte.

Amb la Covid-19 la recerca de l’Aimar se’ns fa més urgent que mai. Sobretot si pensem en el grup d’edat esmentat, urgeix espolsar-los de sobre la por al tacte abans que cali. I reinstaurar, de passada, el valor de l’experiència corporal com a motor per al seu desenvolupament. Abans de l’espectacle, el públic practica amb els ballarins les diferents pautes que posaran en joc per explorar el moviment. Dediquen una estona a sumar, restar i imaginar buscant en el propi cos la informació que necessiten per fer-ho. No oblidéssim, ens diuen els CondeGalí, que tot el que hem après ho hem après, en primer lloc, a través de la pell.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat