JAZZ JAM | CASPAR ST CHARLES

MATARO Cafè de Mar 21:00 h.


CASPAR ST CHARLES

Les Jazz Jams al Cafè de Mar compten amb la secció rítmica de l’Associació Jazz Maresme i un/a convidat/da especial a cada sessió que obren la jam a tots els músics que s’hi vulguin unir. Porteu els vostres instruments i moltes ganes de compartir música. Aquestes Jazz Jam són organitzades per l’Associació Jazz Maresme, la Casa de la Música de Mataró, la Unió de Cooperados de Mataró i l’Espai Culinari del Cafè de Mar.

Nascut a Londres, criat a Barcelona. Comença a tocar la bateria de jove de manera autodidacta; completa un postgraduat de música moderna en la Guildhall School of Music and Drama a Londres. Ha tocat amb artistes nacionals i internacionals de soul, blues, funk i jazz com Sharon Jones, Brian Jackson, Delmar Brown, George Braithe, Eddie Bo, Jackson Browne, Charlie Wood, Gisele Jackson, Adam Scone, Lou Bennet, Ray Gelato, The Shu Shu’s, DeDiego Bros, Phat Fred, Dave Pybus Groove, Myles Sanko entre altres.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat