EL RENO RENARDO | Sala Salamandra

L'HOSPITALET   Sala Salamandra Portes: 20:30h - Concert: 21:00h


EL RENO RENARDO
HORARI: Portes: 20:30h - Concert: 21:00h
PREU: Ant: 16€ + desp - Taq: 20€
LLOC: Sala Salamandra - Av. Carrilet, 235 - 08907 L'Hospitalet

EL RENO RENARDO
EL RENO RENARDO neix en 2006 de la mà de Jevo (VALHALLA, SOULITUDE), com un projecte paral·lel, amb l'única intenció de divertir-se, fent una cosa poc habitual com és ajuntar Heavy Metall amb humor i sàtira social.
Els dos primers discos són gravats i autoeditats de manera anònima i distribuïts per la xarxa. En vista de l'èxit obtingut i de les constants ofertes rebudes per a portar-lo al directe, en 2009 es forma com a banda.

El seu directe no deixa indiferent a ningú i cada concert es converteix en una divertida vetllada amb molta interacció amb el públic, sense deixar de costat una qualitat sorprenent i un lliurament total. Els que van, repeteixen, i la seva "Horda de Orcos" és fidel fins a tal punt de penjar el cartell de SOLD OUT en molts dels seus concerts. Aquests plens no han passat desapercebuts i han suscitat l'interès de diversos promotors de festivals com a VINYA ROCK o LLEGENDES DEL ROCK entre altres.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat