MIGUEL CAMPELLO | La Mirona

Gironès  La Mirona   21.30h

MIGUEL CAMPELLO
Preu: Anticipada: 25 € | Taquilla: 30 €
Lloc: Sala la Mirona
Obertura de portes: 21.00h
Horari concert: 21.30h

MIGUEL CAMPELLO

Miguel Campello presenta un concert especial on ens mostra una nova visió d’aquells capvespres fins arribar a la nit i les albes fins arribar al dia. Un autèntic animal escènic, un acròbata i contorsionista vocal. Els directes suposen tota una onada d’emocions, arrossegant el públic per una muntanya russa d’emocions.
Amb un repertori on també es recorden cançons de diferents èpoques de la seva trajectòria. Un concert ple d´improvisació, seny, bogeria, ganes de fer sentir, ballar i viure.
Miguel Campello És parlar d’aire, terra, lluna i sol convertits en cançons, emocions i sentiments molt quotidians traslladats a un escenari. Cantant i compositor de la banda elbicho. Ara en solitari continua amb la seva saga Chatarrera de set discos d’estudi que fan un treball complet que realça la creativitat i la passió en la composició i la interpretació.
Miguel Campello sempre és parlar de mestissatge amb majúscules, flamenc, rock, fusió, rumba, jazz… amb un segell d’identitat pròpia.
SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat