“DIVERSESSIONS” Vol.14 amb CRISTINA LEN | l’Hospitalet

ABRIL 2024 C.C. Santa Eulàlia L'HOSPITALET Portes 17hEspai musical integrador.


DIVERSESSIONS VOL.14 , 13 d'abril amb CRISTINA LEN
Horari: 17:00h a 20:000h
Preu: Taq: 5,00 € (1 consumició inclosa)
Lloc: CC SANTA EULÀLIA / Carrer Santa Eulàlia, 60 – L’Hospitalet

::: CRISTINA LEN :::

Cristina Len és una artista que aconsegueix que la mescla d'intensitat i naturalitat et porti a un món complex tant musical com conceptualment. La fusió de música electrònica amb els sons de la seva terra, Martiago (Salamanca) i tocs d'altres estils com el pop indie o el R&B, captiva a qui l'escolta. Cristina Len agafa idees de cantessis i tonades tradicionals en ritme charro o ajechao, entre d’altres, samplea sons de pandero de Peñaparda, castanyoles charras, percussió de cullera... i tot això ho passa pel seu filtre per a fer una reversió de la música tradicional de les seves arrels.

Amb la seva càlida veu ens parla sobre la seva realitat, l'amor i les relacions des d'una perspectiva personal, complexa i fosca. Cristina Len representa una llum d'esperança per a aquells que vulguin una artista de pop que no sigui un producte, i que al final, sigui de carn i os.


Els DIVERSESSIONS (antic Discconcert)

Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.

PROGRAMACIÓ VINENT 2024:
Horari: 17:00h a 20:00h
Preu: Taq: 5,00 € (1 consumició inclosa)
Lloc: CC SANTA EULÀLIA - Carrer Santa Eulàlia, 60 - L'Hospitalet

DATES
11 Maig, dissabte - 17h.
15 Juny, dissabte - 17h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat