AGUA BENDITA + LA EXCAVADORA

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

AGUA BENDITA + LA EXCAVADORA
Preu: Ant: 12€ + desp - Taq: 15€
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

AGUA BENDITA + LA EXCAVADORA

AGUA BENDITA
Gira 30 anys / 30 ANYS DONEN PER A MOLT.
AGUA BENDITA neix en els noranta en el barri de La Trinitat de Barcelona com un grup d'amics que s'ajunten per a tocar el que més els agradava: una mescla entre punk, ska i reggae.
En el 93 surt al carrer la primera maqueta «AIGUA BENEÏDA: Amén!» i en el 94 la segona amb el nom de «Crida Llibertat!», totes dues en cassette i amb les quals van vendre més de 18.000 còpies. Més tard i de la mà de Tralla Rècords veurien la llum els següents àlbums, «Gent que camina» en el 96 i «Àfrica» en el 98. Un any després la banda decideix dissoldre's.
Gairebé 20 anys després, Moussa Castro, compositor, cantant i baixista de tots els treballs d'Aigua Beneïda, decideix tornar als escenaris per a compartir amb el públic tots els clàssics de la banda i especialment les cançons de les dues primeres maquetes.

LA EXCAVADORA
LA EXCAVADORA, va néixer a la fi de 2019. Un projecte musical sorgit en Agurain i que ha unit als guitarres Txiki (Gatillazo) i Angelillo (La Polla Rècords, Rockaina), el vocalista Pela (Submissió City Blues, Marky Ramone, Mates Club), el baixista Buton (Gatillazo) i el bateria Mikel (Childrain, Vicepresidents). Artistes amb una dilatada carrera musical que s'embarquen en aquest nou projecte amb la il·lusió d'uns debutants.
La banda compta amb tres integrants de Gatillazo en les seves files. Pela i Mikel s'encarreguen de veu i bateria respectivament.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat