DIVERSESSIONS Vol.5 amb HABLA DE MÍ EN PRESENTE | Ca N'Arús, l'Hospitalet

L'HOSPITALET CA N'ARÚS Portes 17:00h - Concert 17:30h

DIVERSESSIONS Vol.5
Lloc: ESPAI JOVE CA N'ARÚS - Av. Carrilet 312 - 08907 L'Hospitalet
Dia: 1er dissabte de mes
Preu: 5€ (+1 consumició)
Horari: 17:00h a 20:00h

HABLA DE MÍ EN PRESENTE

és una banda de techno-rumba que es va formar inicialment en 2012 a Berlín. En 2017 van llançar el seu primer disc titulat "Rumba del Norte", en el qual es troben temes com "No" o "Bonita".
No obstant això, en els últims anys la banda s'ha decantat més pels senzills, d'entre els quals destaquen "Estrella", "Urele" o el remake de "Dolerme (Don't Hurt Me)" al costat de EJ Marais.

El grup està compost per Pau Balaguer (ventilador, guitarra), Max Grosse (cantant), Jonathan Hamann (calaix), Rémi Fa (violí i veus) i actualment també per Blai Juanet i Luís Batalla (veus i percussió).

DIVERSESSIONS

(Antic Discconcert) // Tindran lloc el primer dissabte del mes a l’ESPAI JOVE CA N’ARÚS a les 17:00 on ofereixen un espai de trobada i convivència.
Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat