LUIS BREA (Acústic) | Let's Festival

Let's Festival L'Oncle Jack Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

LUIS BREA (Acústic)
Preu: Ant: 12€ + desp - Taq: 15€
Lloc: L'Oncle Jack, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

LUIS BREA (Acústic)
Amb dotze anys a la seva esquena i sent un dels artistes amb un dels públics més fidels de l'escena, Luis Brea anuncia la seva tornada a la fi d'aquest 2022 amb nova música i nova banda amb la qual promet sorprendre tant fans com a noves generacions. Temes nous que enganxen des del primer minut de l'escolta amb melodies que barregen el folklore i la música indie i que respiren optimisme.
I és que la relació de Luis Brea amb el seu públic és una relació intensa, d'anada i tornada i això és una cosa que es nota en els seus concerts, que converteixen una nit corrent en una divertida celebració plena de complicitat i motivació. En els seus directes, podrem descobrir els seus nous temes i no faltaran les seves cançons majúscules com “Mil Razones”, “Dicen por Ahí” o “Automáticamente”. Melodies amb ritmes animats, amb tints costumistes, que tracten relacions quotidianes i que es gaudeixen des del primer minut del cantautor sobre l'escenari fins al final de la vetllada.
Xous positius amb vibracions festives, per a gaudir de principi a fi i dels quals us comptarem en breu més detalls.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat