ELEFANTES (Electro Acústic) | Let's Festival ::: EXHAURIDES !

Let's Festival L'Oncle Jack Doble Sessió

ELEFANTES ::: EXHAURIDES !!! (Electro Acústic)
Preu: Ant: 22,06€
Lloc: L'Oncle Jack, L'HOSPITALET
Hora: Doble Sessió // exhaurides !!

ELEFANTES (Electro Acústic)
Elefantes és un grup de música pop/rock originari de Barcelona, format en 1994 per Shuarma (cantant i compositor), Jordi Ramiro (bateria), Julio Cascán (baixista) i Alex Vivero (guitarra).
Renovadors de la cançó espanyola des d'una perspectiva única i personal, la banda torna a posicionar-se després de vint-i-cinc anys de carrera com el referent musical nacional de major espectre, fusionant sintonies variades que van des del pop fins al flamenc, passant per la cançó melòdica i el rock. Elefantes són el clar exemple de músics de raça, que combinen elegància i arravatament, distinció i furor en els seus directes, amb missatges de gran importància i cuidada instrumentació. El grup ha continuat recollint èxits i rebent un gran acolliment per part del públic durant tots aquests anys.
Amb el seu últim disc, “Trozos de Papel/Cosas Raras”, Elefantes ens regala un disc sorprenent en el qual lluny d'acomodar-se en el so i les textures que els han caracteritzat en les últimes dècades, aposten per transformar i remodelar el seu univers sense perdre res de la seva essència, fins i tot podríem dir que aprofundeixen més en allò que els fa una de les millors i més inclassificables bandes del nostre panorama.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat