MIRA PAULA | Let's Festival

Let's Festival L'Oncle Jack 20:30h - Concert: 21:00h

MIRA PAULA
Preu: Ant: 13,52€
Lloc: L'Oncle Jack, L'HOSPITALET
Hora:Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

MIRA PAULA
Mira Paula és el nou projecte de pop electrònic de Paula Ruiz, artista multidisciplinària nascuda a Alacant i establerta a Madrid. Amant del performatiu, la dansa, el teatre i Marion Cotillard. Després d'un llarg viatge formant part de diversos projectes artístics, decideix iniciar aquesta nova etapa amb “Godard”, avançament del qual serà el seu primer EP.
En les seves cançons parla del quotidià a través d'extractes de diari i petits detalls del seu dia a dia, però expressat des de la immensitat de l'electrònica paisatgística i amb una certa influència francesa. Una veu lluminosa envoltada de textures abstractes i sons profunds, generant un mapa de clarobscurs.
Paula també forma part de la banda de Natalia Lacunza, de Ganges i del projecte artístic Violeta, alhora que continua desenvolupant la seva carrera en les arts escèniques des de la dansa i el teatre.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat