LISASINSON + YPNOSI | Let's Festival

Let's Festival The Garage Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

LISASINSON + YPNOSI
Preu: Ant: 13,52€
Lloc: The Garage, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

LISASINSON + YPNOSI

LISASINSON
Probablement, el millor exemple de punk-rock i Riot grrrrl que hi ha actualment a Espanya. Van publicar el seu primer Mini-LP, “Perdona Mamá”, l'any 2021 amb tant d'èxit que es va esgotar als pocs dies.
Ara, després d'uns mesos molt atrafegats, amb una agenda d'actuacions intensa, LISASINSON prepara una nova estrena per al 2023 “Un Año de Cambios”. Ja s'ha publicat un avançament “Últimamente”. Un tema que mostra una major maduresa en les guitarres, en la gestió de la dinàmica, però que es planteja furiós i despechado com sempre, ràpid, agressiu, i amb unes lletres que no deixen molt espai per a la metàfora: “Sería genial que mi gato no oliese a muerto como tú”.
Es caracteritzen per les seves grans melodies, guitarres furioses i unes tornades molt contagiosos, d'alta efectivitat, tot això acompanyat d'una actitud sense prejudicis, descaradament vital, lliure de complexos. Actitud que es veu reflectida en els seus concerts. La seva capacitat per a connectar amb l'audiència, ansiosa d'himnes generacionals, i la seva frescor contagiosa fan que LISASINSON siguin molt potents i enèrgiques sobre un escenari.

YPNOSI
Ypnosi va sorgir en 2021 i els seus quatre components són Oriol Valls (veu), Pol Ortega (baix), Mateu Alonso (guitarra) i Leo Billy Smith (bateria), tots ells nascuts a Barcelona en 2002. El seu EP, "Retorna'm les cames" (22), ha estat produït pel compositor, multi instrumentista i productor Lucas Suárez, i barrejat en els estudis Bigsmithstudios de Londres, per Antony Smith.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat