METAL ASSAULT - THE BIG 4

MANRESA SALA STROIKA 20:00 h.

BONES FACTORY presenta:

METAL ASSAULT – Tribute Festival, una gira que farà tremolar tot l'estat durant aquest 2022 amb un festival de tributs amb els millors covers de thrash i heavy metal que podreu trobar. Amb dues dates en cada ciutat rendiran un merescut homenatge a la nova onada del heavy metal i al recordat BIG 4.
Seek 'em All - Metallica Trib.
Decade of Aggression - Slayer Trib.
Mechanix - Megadeth Trib.
War Dance - Anthrax Trib.

SEEK EM 'ALL

Banda formada per quatre fans de Metallica, que tenen com a objectiu tocar les millors cançons de la reconeguda banda de la manera més fidel possible. Unes fites que els ha portat a fer concerts arreu l’estat espanyol, portant el seu show fins i tot a festivals com el Rock Fest BCN o el Resurrection Fest, on també descarregaran el seu potent espectacle aquest estiu.


DECADE OF AGGRESSION

Banda de versions de la primera època de Slayer, especialment, per reinterpretar les cançons de l’àlbum en directe ‘Decade Of Agression’ (que es va realitzar en homenatge a Jeff Hanneman). La formació es compon per quatre músics amants de la mítica formació estatunidenca, amb la qual van créixer i de la qual són fanàtics des de la seva joventut.


MECHANIX

Neixen entre 2004 i 2005, de la mà dels experimentats membres de HAPAX. Comencen realitzant algun cover de Megadeath i, a poc a poc, van afegint més versions al seu repertori pel qual després d'un temps decideixen tributar a aquesta gran banda, formant Mechanix. Després d'estar uns anys en silenci tornen a l'escena musical fent una sèrie de concerts, preparant actualment el que serà una gira per Espanya en el Festival de tributs Metal Assault en homenatge al recordat Big Four.


WAR DANCE

Al crit de "Waaaaardaaaance" durant la interpretació del tema "Indians" neix aquesta banda barcelonina dedicada a tocar versions d'Aanthrax. Formada a la fi de 2017, cinc músics s'ajunten per a recrear (no clonar) el set més clàssic d'aquesta banda de Thrash novaiorquesa. Després del seu debut en 2018 en el primer festival Big4 tribut realitzat a Barcelona, no han parat de fer concerts per Catalunya i Balears, compartint escenari al costat de bandes tributs de la talla de: Seek' Em All, Mechanix, Decade of Aggression, Halloween, Kiss of Death i Dr. Crue, entre altres; havent tocat davant més de 1000 persones al Canyelles Rock de 2019.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat