MANUEL ALFÉREZ ::: HOMENATGE | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes 18:00h



MANUEL ALFÉREZ
Preu: Ant. 15€ + GG | Taq. 20€
Lloc: SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 18:00h

CONCERT HOMENATGE


RAT-SINGER + ÚLTIMO REKURSO + RATPENAT + MALOS TRAGOS + DESKARTATS + PELIGRO
banda convidada KABRA ROSA NEGRA i la col·laboració de PEDRO ALFEREZ
La il·lusió és una cosa que mai hem de perdre i dic això perquè des que va morir Manolo, tant el meu germà Pedro com jo, així com tota la família hem tingut la il·lusió a realitzar un concert homenatge en la seva memòria, un concert de música perquè Manolo va estar tota la vida d'alguna manera vinculat a la música.

Com molts sabreu aquest homenatge estava previst per al passat 19 de febrer, però per les raons que tots sabem es va haver d'ajornar, ara per fi podem comunicar que ja tenim data per a aquesta nit que molts estem esperant, serà dissabte que ve 10 de setembre d'enguany a partir de les 18.00h. Sens dubte han estat molts els obstacles que hem hagut de sortejar però com dic si tens il·lusió al final tot arriba.

Vull agrair a tots els grups participants que han confirmat la seva presència, a Oli de Salamandra per la seva inestimable col·laboració i a tot l'equip de Rebel Sound que des que es va idear aquest projecte es van oferir a treballar amb nosaltres.
Sense més esperem veure-us a tots i que aquesta nit es converteixi en un record inoblidable cap a la seva persona.

Es prega màxima puntualitat.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat