HENS

MANRESA SALA STROIKA 22:00 h.

HENS

Què passaria si pugessis un vídeo a les xarxes i es fes viral? Si tens sort pot ser que fins aconsegueixis triomfar en la música. 'Tu historia y la mía', la cançó amb la qual l'artista emergent Hens va fer el seu salt a la fama. Un vídeo enregistrat a casa i amb el mòbil, que va penjar a Instagram i ho va petar.

A Antonio Hens, un segovià que avui s'ha convertit en la gran promesa de l'indie pop urbà. Impulsiu, caòtic i familiar, així és com es defineix l'artista emergent. La seva cançó 'Batmóvil (remix)', al costat de Pole i Funzo & Baby Loud, és potser el seu major èxit, ja que acumula més de 10 milions de visites.

Cançons i col·laboracions com 'Otra ronda más' al costat de Belén Aguilera, 'Tal cual' amb l'artista Pole, 'De Nuevo' amb Recycled J, o el remix 'Quedar Pa Joder' amb Despistaos, són uns altres dels seus grans èxits. A més, l'artista ha tret nombrosos singles com 'Intoxicao', 'Millones', 'Llámame', 'Solito', 'Tóxica' o 'Fácil'.

A 2021 va estrenar el seu àlbum 'Hensito', amb el qual va realitzar un intens viatge al pop rock dels 2000s. És un exercici de nostàlgia ben entesa per la música que va dominar la radiofórmula nacional en els primers anys del present segle. "Hensito" se situa entre el background dels temes que ens van fer ballar i cantar fa anys i la desimboltura de l'urban que ha dominat l'última dècada a tot el món. I recentment, ha estrenat el seu tema “Sagitario (Mi Madre Me Va A Matar)”.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat