Will and the dirties | Raw Live Sessions

ONLINE 20.00h



Will and the dirties | RAW Live Sessions
Data: DIMARTS 15 de Març
Preu: Gratuït


La Casa de la Música de Girona enceta "El RAW Live Sessions", un cicle de vídeos rodats en directe a Girona.
En un moment en què la programació de concerts, resulta complicada, engeguem un cicle de Live Sessions enregistrades en directe a Girona. El nom “raw” (cru) és perquè el muntatge audiovisual i l’escenografia és molt natural, com si es tractés d’un assaig. Els vídeos seran retransmesos en línia al web de Cases de la Música i també pels canals dels propis artistes. La intenció és combinar la programació de bandes locals amb formacions emergents de l’escena nacional, de manera que els grups tenen un material audiovisual per fer promoció i venda del seu directe, i nosaltres oferim al públic una alternativa a la programació de concerts que s’ha vist molt afectada per les restriccions de la crisi del coronavirus.
Will & The Dirties és un power trio de Glam Rock format a les Comarques Gironines a principis del 2018. Amb aquest temps de vida porten més d'un centenar de concerts arreu d'Europa de manera autogestionada i un LP i 2 singles publicats. Els defineix la seva energia i gamberrisme a l'escenari i una estètica molt cuidada que et transporta a l'època daurada del rock dels 80, però, amb un toc fresc, jove i actual.
El vídeo de Rockstar - Raw Live Sessions estarà disponible el DIMARTS 15 de març a patir de les 20.00h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat